Ovdje možete pronaći odgovore na najčešće postavljena pitanja od strane naših korisnika i posjetilaca. Iskreno se nadamo da ćete pronaći odgovor i na Vaše pitanje.
remove_circle_outline
Lokacija.ba je napredna baza podataka poslovnih subjekata Bosne i Hercegovine koja za cilj ima što jasnije i detaljnije prezentovati firme i usluge istih krajnjim potrošačima.
add_circle_outline
Nalog ćete kreirati tako što ćete kliknuti na dugme "Prijava" koje se nalazi u navigacionom meniu na vrhu stranice a zatim na dugme "Nemate nalog?", nakon čega ćete unijeti Vaše željeno korisničko ime, email adresu i lozinku.
add_circle_outline
Nakon što se registrujete i prijavite, kliknite na dugme "Dodaj listing" koje se nalazi u navigacionom meniu na vrhu stranice a zatim unesite podatke u ponuđena polja. Kada unesete sve podatke i multimedijalne fajlove kojima raspolažete kliknite na dugme "Pregled" da pogledate kako izgleda Vaš listing a zatim na dugme "Podnesi zahtjev" koje će biti prikazano u donjem desnom uglu nakon čega ćete biti preusmjereni na stranicu naplate gdje ćete unijeti tražene podatke i izabrati način plaćanja.
add_circle_outline
Načini plaćanja koje podržavamo su: Virman, Kreditna kartica, PayPal, Opća uplatnica. Za više detalja molimo da nas kontaktirate na broj telefona ili email koji možete pronaći na našoj kontakt stranici.
add_circle_outline
Ukoliko imate jednu firmu preporučujemo Vam "Start paket", ukoliko imate dvije ili tri firme(poslovne jedinice) preporučujemo Vam "Biznis paket", a ukoliko imate četiri ili pet firmi(poslovnih jedinica) onda Vam preporučujemo "Premium paket" koji je ujedno i najbolji po svojim specifikacijama i dodatnim uslugama kao što su besplatam web hosting i besplatna registracija .com domene.
add_circle_outline
Istaknuti listinzi su listinzi koji se uvijek nalaze na vrhu prikazanih rezultata putem pretrage. Takođe su vizuelno označeni kao istaknuti te samim tim imaju prednost nad standardnim listinzima.
add_circle_outline
Promotivni listing je listing koji se prikazuje nasumično na svim listing profilima sa desne strane, bez obzira na ključnu riječ pretrage, kategorije ili tagova.
add_circle_outline
Statistike posjećenosti možete da pratite klikom na "Moj nalog" gdje će Vam biti prikazane precizne statistike kao zbir svih Vaših listinga, a ukoliko želite da pregledate statistike za pojedinačne listinge onda kliknite na "Moji listinzi" gdje će Vam biti prikazani svi Vaši listinzi a zatim kliknite na ikonicu statistika sa desne strane željenog listinga.
add_circle_outline
Listing će trajati 30 dana od dana aktivacije. Ukoliko želite preplatu na godišnjem nivou molimo da nas kontaktirate na broj telefona ili email koji možete pronaći na našoj kontakt stranici.
add_circle_outline
Prijava listinga je opcija putem koje možete prijaviti određeni listing administracionom timu Lokacija.ba iz više razloga kao što su: Listing koristi multimedijalne fajlove koji podliježu autorskim pravima trećeg lica, Lažno predstavljanje i slično... Nakon čega će naš tim pregledati zahtjev i upozoriti vlasnika listinga ite zatražiti ažuriranje listing profila kako bi izbjegao suspenziju naloga.
add_circle_outline
Sjedište naše firme se nalazi u Brčkom, ulici Biskupa Josipa Stadlera br.28. Naše radno vrijeme je od ponedjeljka do petka, od 09:00 do 16:00h.

Niste pronašli odgovor na Vaše pitanje?

Kontaktirajte nas